СКАНДАЛ !!!

Хрватската телевизија Нова објави погрешни броеви за гласање за победникот на Операција Триумф, сите гласови на Александар заминаа кај Црногорката Нина Петковиќ!

Ден пред големото финале на Операција Триумф, ова реално шоу го потресе скандал предизвикан од хрватската телевизија Нова, што се заканува да ја загрози регуларноста на целото шоу. Имено, од вторникот, кога започна гласањето за победник на ТВ Нова, објавни се погрешни телефонски броеви, па неколку дена, секој глас упатен на нашиот Александар, досегашен фаворит на публиката, всушност отиде на сметка на Црногорката Нина Петковиќ!

ТВ Нова го објави бројот 060888813 покрај имињата на Алксандар и Нина. И додека повиците на овој број всушност одеа на контото на Нина, Александар остана без своите гласови. Неговиот вистински број 060888803 не беше објавен дури до саботата, и тоа после повеќе интервенции на гледачите на Операција Триумф. Досегашниот апсолутен фаворит на публиката остана оштетен, бидејќи точниот број на пристигнати гласови за овие неколку дена не може да се утврди.

И додека на повеќе форуми се шпекулира дека можеби се работи за намерна грешка, фановите на Александар добија извинување и одговор дека така им било јавено од Белград и дека не смееле да ја исправат грешката се додека од Белград не им биде јавено да го направат тоа.

Продукцијата „Емоушн" немаше коментар на овој скандал. Александар Белов, според неофицијални податоци, до сега после Македонија најмногу фанови имаше токму во Хрватска.

Помалце или повеќе очекувано, ушто со скандалот со Сакис, се знаеше дека нема да дозволат Александар да победи. Имаше долго, долго критикување од жирито со цел да го паднат психички, кога видоа дека неможат така, се обидуваат и со вакви потези.
ДА ДОКАЖЕМЕ ДЕКА СМЕ ОБЕДИНЕТИ И ДЕНЕСКА СИТЕ ДА ГЛАСАМЕ ЗА АЛЕКСАНДАР ЗА ДА ПОБЕДИ!!!!
OT ALEKSANDAR на 141314!!!

Comments :

1
Unknown рече...
on 

ova e nesto nevidjeno,ja sam znala da ce nesto ovako da se desi ali ovo sto se juce desilo je pravi blam,jedno ogromno SRAMOTA za ovu sto se desilo od strane emousion produkciju,pale su tolko nisko sto ne zele das priznaju da Aleksandar e i upravo jedan jedini pobednik.Bravo za njega i naravno za Makedoniju.

 

Банер размена

Bestips.mk